RSS

První ročník vodácké ligy dvojic v kuželkách

Oddíl kanoistiky SK Žižkov společně s raftovým oddílem RK Stan pořádají novou soutěž vodácké komunity – kuželkářské zápolení dvojic – v nové nejmodernější kuželně v Česku, ve Sportovním centru SK Žižkov Praha (www.skzizkov.cz).

Pátek 31. 5. 2013, 17:00 – 23:00
Kuželna SK ŽižkovLoap
Kuželna SK Žižkov

Kuželna SK Žižkov

SK Žižkov Praha

SK Žižkov Praha

Pravidla

Každý jeden člen dvojice hází po 50 hodech (dohromady tedy jedna dvojice hází 100x) a to vždy 25 hodů do plného počtu kuželek a 25 hodů takzvané „dorážky“. To znamená, že hází tak dlouho, až shodí poslední kuželku. Teprve poté hází znovu do plného počtu 9 kuželek.
Celkový počet hodů dvojice je tedy 100 a celkový součet shozených kuželek je výsledek.

Každý hráč je povinen mít vlastní sálovou obuv, nezanechávající tmavé stopy na povrchu dráhy. Koule musí při odhozu dopadnout před hranicí vlastní dráhy (modré pole) na červený pruh (dopadiště koulí).

Kategorie

Dvojice vodáků bez rozdělení pohlaví

Adresa haly

Sportovní centrum SK Žižkov Praha, Pitterova 2878/5, Praha 3 Žižkov. Příjezd k hale z ulice Olšanská, tramvaj č.9, 5, 26, zastávka „Olšanská“.

Přihlášky

Posílejte na adresu hajos@hajos.cz, nebo volejte na tel. 606 705 957.

Startovné: 200Kč / dvojice

Občerstvení

Součástí kuželny je i bar s občerstvením, o patro výš je restaurace s bowlingem.

SK Žižkov Praha

SK Žižkov Praha patří mezi nejvýznamnější sportovní kluby na Praze 3. V březnu letošního roku zahájil klub provoz nového sportovního centra, které je situováno v lokalitě Zásobní zahrada, Pitterova 5, v Praze 3, poblíž Olšanské ulice nebo Basilejského náměstí. Více informací přímo na webu SK Žižkov Praha.

 


Zde můžete napsat něco duchaplného