RSS

Španěl, Sněhurka a Tydýt

K tomu, co psal Filip v předchozím článku, už není moc co dodat, snad jen výsledky napínavého závodu R2, kde nebyla nouze o akrobatické kreace, sprostá slova, zajímavé výsledky a několik pohmožděnin. Závod mixů vyhrála sjetá dvojka Martí & Martin před MB1 a Panenkama. Míša s Petrem si tak odnesli bramboru, Petr toho dne bohužel již druhou. Sakramejdlo, ta druhá mě štve i za něj 🙂


Na Trnávce se zároveň dovršila kombinace, Mistrovství ČR v raftingu R4. Mistry se stala posádka Hanace Rafters A a vrátila tak titul zpět do rukou hobíků, jak říká Standa. HRT skončil v kombinaci na šestém místě, P.R. na devatenáctém, těsně před Managery. V závěsu je i Regulus s Filem a Stoupou na místě dvaadvacátém.

V nedělním VIP závodě nastoupil Vašek odvážně jako pravý háček do své firemní VIP posádky „Sipral – Mistři (na dílně)“ a pokud mě paměť neklame, odpíchal to až na páté místo. Vašku, dobře ty.

Tolik strohá řeč čísel a cinkajících kovů, nyní něco ze zákulisních drbů. Standa původně slíbil jeden sud na pátek a jeden na sobotu, ale asi pln dojetí z výsledků hlídek otvíral v sobotu v cateringu jeden účet za druhým, a to bylo dobré.

Jo, a Vašek si koupil mašinu. Udělal ale tu chybu, že s ní v pátek přijel. Nebyli tam totiž Žižka, Španěl, Kokršpaněl ani Sněhurka, jenom samej Tydýt. A Jindra, ale to je jinej gang. Vaškův vykuněněj kunolap má ale přes veškeré posměšky kamarádů nespornou výhodu – zatímco Jindrovi venku mokne sedlo, jeho Hatátytlá parkuje v sušárně.

No a pro další VIP zprávy se večer koukněte na VIP zprávy, snad se vám z toho neudělá mdlo.

Honza

 


Komentáře

  1. Standa napsal:

    Já jen musím doplnit, že Jezinky získaly v kombinaci titul mistryň ČR po několika letech také zpět a RK STAN se stal poprvé Mistry ČR v této prestižní disciplíně. Takže Mistři AHOJ v létě.

 


Zde můžete napsat něco duchaplného