RSS

HRT vyhráli na Trnávce a Pája byl rychlejší než…

Nikoliv na vrcholky hor, ale až na samý vrchol raftového nebe vystoupala na Trnávce posádka HRT, když v sobotním dopoledním slalomu vyšvihla nepřekonatelnou jízdu a skončila po zásluze nikoliv na větvi nejvyšší, ale na stupínku nejvyšším. Za zmínku stojí i skutečnost, že Pája byl po celý víkend v cíli vždy dřív, než Péťa. Jak to bylo při páteční rozplavbě, který z bratrů cílem proplaval jako první, se našim investigativcům i přes heroické úsilí zjistit nepodařilo.

Celé to tedy pro Petra má takovou hořkou příchuť, protože trať vymýšlel on a strávil nad projektováním sofistikovaných brankových kombinací mnoho bezesných nocí a těžkých rán. Když trať konečně vymyslel a vychytal i poslední mušky, tak nastal druhý obří úkol – přesvědčit námezdnou sílu, kterou víc než dokonalé finesy mistra stavitele zajímalo, když už to bude hotový a bude se moct vyrazit na pivo, aby jeho představy realizovala v praxi. Nakonec se to vynaložením heroického úsilí povedlo, ale Petrův večerní nepřítomný pohled, svědčící o těžkém vnitřním vyčerpání, hovořil za vše…

Fotky z Trnávky

Výsledky:

ČP a EP – slalom

ČP a MČR – slalom

ČP a EP – sprint

2.ČP a MČR – sprint

Sobotní program začal na spodní části kanálu a Hájosovci odhodlaně vykročili za svým triumfem. Ma vodu nasedali stranou od ostatních, ve vracáku nad mostem, a mohli tak být do poslední chvíle ponořeni do hlubokého niterného soustředění na výkon. O významu tohoto rituálu svědčí i fakt, že odpoledne tuto možnost neměli a jejich jízda už nebyla tak úspěšná.
Večer bylo na programu kulturní vystoupení hudební skupiny Corebells z Říčan, jejíž libé tóny linoucí se z hudebních nástrojů instrumentalistů lahodily uchu snad každého účastníka večírku (nenechte se zmást popisem, jsou fakt výborný!). Podařilo se jim zaplnit taneční parket lidmi napříč věkovým a sociálním spektrem, takže jsme si všichni mohli vychutnat skvělé pocity vzájemné sounáležitosti.

V jedenáct hodin zábavu okořenil ohňostroj z dílny páně Krupičky, během večera pak proběhlo tradiční losování bohaté tomboly.

V neděli se pak sprintovalo a nakonec se odsprintovalo domů. Tož tak.

 


Zde můžete napsat něco duchaplného