RSS

HRT má bronz z MČR. Náhoda? Nemyslím si…

O víkendu se po dvou letech znovu konaly závody na Labi a naše posádky si je samozřejmě nenechaly ujít. Jenže pořadatel asi nevyběhal všechna razítka a tak se jelo v mrazu a chumelenici. Počasí se na celkových časech podepsalo měrou vrchovatou, například posádka manažerů Stan Managers, zvyklá na klimatizované kancly, flipcharty a kožená křesla, dostala na frak jak od „užjsmeletosmělijedentrénink“ Zatím B, tak od Tritoňáků s Liborem.

Posádka Hájos Racing Team se v letošní sezóně specializuje pouze na nadupanou veteránskou kategorii, kde si zajela pro vynikající čtvrté místo a zůstala tak pod pódiem, což nám rýsuje takový letošní trend. Ve stejné kategorii pak Sváťovi rubači Tritoni s Libkou otočili pořadí a zajeli rubače ze Zatím B, tentokrát o celé 2 setinky. A to už je rozdíl jak ve Formuli 1.

V nedělním mistrovství republiky posádek R6 si veteráni HRT zajeli pro umístění na bedně. V nelítostném souboji proti ostatním dvěma lodím si hrábli až na dno a skončili třetí. Nezastavila je ani ukrutná sněhová vánice, která zuřila prakticky pouze po dobu jejich jízdy. Ať mi nikdo nevykládá, že Ježci to měli taky, Šíma neměl v cíli na hlavě jedinou vločku.

Sebemrskačsky musím přiznat, že jsem se o víkendu stal opět terčem nevybíravé kritiky pravých zadáků. Zatímco v sobotu se Petrovi s podporou Hájose zdálo, že to při střihu jistím moc, v neděli si Libor stěžoval, že jedu až na krev a měl bych to jistit víc. No tak to sorry jako si vyber…

Dobrou zprávu máme na závěr i pro Léňu a holky z Troji. Vynikající reportérskou práci totiž v paddocku předvedl Stoupa a v řadách především mladších závodníků vysledoval nový životní styl, který pracovně nazval „tělochlubič“. Naše výzkumná pracovní skupina to pak překládá jako „BodyBoaster“. Lumbersexuálové už tedy asi nefrčí. Jména modelů, sledovaných subjektů módní policie, předá Stoupa osobně, nicméně vlastní tipy můžete psát do komentářů. Sice nikoho nevylosujeme, ale alespoň se ukáže 🙂

Honza

 


Zde můžete napsat něco duchaplného