RSS

Trnávka – doprovodný program na sobotu

trnavka Tak už je to 20 let, co se na Trnávce pořádal Český pohár v raftingu. Aby i ten letošní jubilejní ročník byl stejně nezapomenutelný jako ty předchozí, připravili jsme pro vás kromě spousty závodění také doplňkový cirkus.

O nějaký moc dobrý RUM Cup 2016 – živý stolní fotbálek na Trnávce

Kromě spousty jiného závodění se odehraje také premiérový vodácký turnaj „O nějaký moc dobrý RUM Cup“ v živém lidském stolním venkovním fotbálku. Jelikož je to fakt pecka a předpokládáme větší zájem o menší počet startovních pozic, zaregistrujte se ještě dnes! (http://goo.gl/forms/gHlMln4mOKiQSQuo1)

Žádné startovné – jen možnost výhry 🙂 Hrát se bude v průběhu celého večera, pochopitelně až po závodech na vodě, pravděpodobně systém pavouka. Uvidíme podle počtu přihlášených. V jednom týmu hraje maximálně 6 hráčů bez rozdílu věku, pohlaví, či sexuální orientace.

Krysa Cup

Po skončení závodů v raftingu (a po vyprázdnění kanálu, pochopitelně) proběhne po kratší pauze opět velmi divácky atraktivní vložený závod v běhu kanálem, jako tradičně pod taktovkou borců z Hanace.

Quality Drinks

Je tuzemák rum? A co na to RUMcajs? Po celý víkend vám budou rumové obzory rozšiřovat znalci z Quality Drinks.

Sběratelská trika

Chybí ti triko z některého předchozího ročníku? Nevadí, letos si můžeš pořídit multi family pack „20 v jednom“ 🙂

Corebells

K poslechu a tanci zahraje Corebells, hudební skupina známá pro své nezapomenutelné zvukové zkoušky s účastí desítek lidí, ovlivněná světovými styly jako například Pilsner Urquell, Božkov Fefrmintka, Svijany a Staráč…

 


Zde můžete napsat něco duchaplného