RSS

Hájosovci na Kamenici zajeli pěkné výsledky, Zatím B si zaplavali

hajos Kamenice se letos jela v prodloužené verzi, přes Tobogan, a prodloužení závodu svědčilo Hájosovcům, kteří s nedávno čerstvým veteránem a velmi čerstvým dvojitým otcem Honzou získali dvě třetí místa mezi veterány a rovněž solidní umístění mezi muži. Zatím B předvedli na tobogánu plaveckou vložku, takže tento ročník Kamenice bude jistě velmi výrazně zapsán v jejich vodáckém deníčku.

Největší otázkou víkendu bylo, jak se podaří Hájosovcům zvládnout oslavy čerstvě zrozeného Otakara Vávry (jehož otcem není nikdo jiný, než rovněž čerstvý, ale pro změnu veterán, HV – tímto všem osobám zúčastněným na tomto významném počinu nejen pro Mníšek pod Brdy, ale pro celé lidstvo, upřímně gratulujeme). No, jsou to chlapci zkušení, nejsou to žádná béčka, takže to nemohlo dopadnout jinak, než na výbornou.

zatim-b

S opačnými pocity odjížděli z Kamenice hoši z posádky Zatím B, kteří v jedné z jízd nezvládli průjezd Tobogánem a tento je nemilosrdně poslal do ledové vody. Naštěstí všechno dobře dopadlo, mokré věci se usuší za pár let si na to nikdo nevzpomene…

 

 

2016_04_23_Kamenice_sobota_vysledky

2016_04_24_Kamenice_nedele_vysledky

 

Fotky jsou od Jana Skoumala, Standovy sem dám zítra. F.

 

 


Zde můžete napsat něco duchaplného