RSS

Sjezdy na Sázavě

veterani Poslední březnový víkend byla pozornost světových médií, wajtwótrů a leckoho dalšího upřena na peřejky a proudíky řeky Sázavy, kde se konalo první letošené měření sil v raftingu. Nechyběly pochopitelně ani naše posádky, které předvedly prostě fantastické výkony a dosáhly tak na umístění na výsledkové listině.

Jak to celé probíhalo, vám napoví fotografie od jihočeského fotografického Pavarotiho Jana Homolky. Jak to celé dopadlo, vám sdělí výsledková listina (teda ona vám to nesdělí, budete si to tam muset přečíst, případně pokud četba není vaší nejsilnější stránkou, tak požádejte nějakou osobu blízkou, která je na tom v tomto ohledu lépe. To s tím sdělováním byl jenom takový novinářský obrat, hojně používaný. Navíc se mi tím podařilo vyprodukovat několik dalších řádek (byť naprosto zbytečných a žádné nové a objevné informace nepřinášejících), takže to při zběžném pohledu může vypadat, jako že jsem byl velmi pilný a napsal úderný, informačně hodnotný a dlouhý článek).

2015_03_28_Sazava_vysledky

2015_03_29_Sazava_vysledky

V neděli jedou ty nejodvážnější potrénovat na Kamenici, kde se o víkend později uskuteční další závody ve sjezdu, tentokrát na opravdu pěkném „raftovém“ terénu. Tož tak.

 

 


Zde můžete napsat něco duchaplného