RSS

TunelTeam zase na bedně

Jojo, titulek je trochu zavádějící, ale říkal jsem si, že tím třeba někoho na*eru. A taky jsem nevěděl jak začít tuhle ódu na radost.

Každopádně po závodech v Troji je opět všechno na svém místě, ta abnormální, nezvyklá až kuriózní situace, trvající od posledního sjezdu na Vltavě až do závodů v Troji, je definitivně pryč. Na čele klubového žebříčku se totiž po vydařených jarních sjezdech drželi oproti všem historickým statistikám P.R.ka. Po posledních závodech je ale zřejmé, kdo má kde své místo. Punk’s not dead – HRT je zpět!

Cesta zpátky na vrchol ovšem nebyla snadná. Nejdřív bylo nutné najít starý člun. No a taky ztracenou formu, jasně. Vrátili jsme se k původnímu modelu, který Hájos vylepšil několika novými záplatami, takže vydrží bez dofukování úctyhodné 4 minuty. Závoďáka jsme dále zásadně odlehčili uřezáním všech krytek na ventily, vyhodili jsme Martinův závěs na kapačku a Pájův držák lahváčů.

S hledáním formy to už tak jednoduché nebylo. Nemohli jsme se dlouho společně dohodnout na způsobu, jakým ji budeme hledat, až jsme k tomu nejlepšímu dospěli tak nějak samovolně, prostě jsme si bez hloupých řečí snížili tréninkovou zátěž omezením počtu společných tréninků. Ani jsme se na tom nemuseli moc domlouvat, přišlo to samo a stalo se to náhle,  je to prostě naprosto přirozená věc, když si kluci v posádce vyhoví bez nějakých keců okolo. Taková vodácká telepatie, nebo co.

Abych čtenáři dopřál celý komplet důležitých informací, musím se na okamžik ponořit do větších hloubek všech trenérských příruček, omlouvám se předem laické veřejnosti. Prostě a jasně dámy a pánové, pokud chcete na bednu, tak rozhodně nezanedbávejte strečink! Už to v posádce děláme dva a je z toho třetí flek. Kam by to pak vedlo, kdyby se přidali i Jája s Pájou.

V neposlední řadě pak k našemu úspěchu přispěl bystrou poznámkou i Standa, který když viděl důkladně otejpované rameno jednoho člena naší posádky, pravil: no, ten vám do veteránů nevydrží… A tak kluci pořádně máknuli už teď.

Honza

 


Komentáře

  1. Fil napsal:

    No, pod pojmem článek ze závodů v Troji jsem si představoval kapku odlišný slohový útvar, ale hlavně, že jste ze sebe shodili tu deku, která na vás po těch sjezdech ležela, a opět jste se dostali na bednu, která znamená svět 🙂

 


Zde můžete napsat něco duchaplného