RSS

Na Trnávce to rozbalíme naplno hned od začátku, slibují Altáni

altani2 Trnávka je za dveřmi a jestli tam pochopitelně něco nesmí chybět, tak je to vystoupení skupiny Pod Altánem. Protože jsme se s klukama dlouho neviděli, a na to, jak jsme se posledně viděli, tak si už moc nepamatujeme, rozhodl jsem se přinést vám takový aktuální rozhovor. Protože je mi jasné, že na Trnávku jezdí především sportsmeni a sportwivesky tělem i duší, tak jsme tomu přizpůsobili i newspeak našeho krátkého interwiev.

Ahoj Altáni, tak jak se máte?
Tak určitě! Máme se fantasticky, zatím nám to tam padá, lidi choděj, nechci to zakřiknout.
Jaké jsou vaše pocity?
Tak určitě! Je to prostě fantastický, že se nám to takhle podařilo a pevně věřím, že to ještě někam spolu tuhle sezonu dotáhneme.
V sobotu 8. června hrajete na Trnávce, jak se těšíte?
Tak určitě! Máme to tam rádi, halu už tam dobře známe, publikum je tam vždycky prostě fantastický, takže se dá vlastně říct, že je to takový domácí prostředí pro nás.
Letos jste toho spolu moc nenahráli, nemáte z toho trochu obavy?
Tak určitě, je to pravda, že tam ta pauza byla, ale já věřím, že náš výkon vůbec nepoznamená. Odehráli jsme toho spolu za ta léta strašně moc a ta chemie tam pořád funguje, to už mezi náma prostě je. Trošku si to na zkoušce oživíme a ono to zase hned naskočí. My se na place najdeme třeba i poslepu, jak jsme zvyklí.
Na co se od vás na Trnávce mohou těšit vaši fanoušci, posluchači, opilci, náhodní kolemjdoucí, místní prostí venkovští obyvatelé, hudební fajšmejkři až Prahy…?
Tak určitě, chceme do toho jít naplno hned od začátku, nemá smysl to tak nějak šolíchat a rozbalit to až na závěr. Pevně věřím, že my na main stage (hlavním pódiu, pozn. red.) i diváci v aréně se hned ze začátku naladíme na stejnou vlnu, ta chemie se propojí a bude to prostě fantastický.
Tak vám držím palce a ať se vám to podaří. Děkuji za rozhovor. Fil.

 


Zde můžete napsat něco duchaplného