RSS

Už toho bylo dost! Žádáme zrušit a zakázat!

Po prohibici celonárodní nastává konečně čas zaměřit se i na lokální aktivity. Závody na Trnávce jsou proslulé divokým hýřením dlouho do noci a proto je jasné, že se pozornost zodpovědných činovníků upíná právě na ně. Mladí a nezkušení, ale i staří a zkušení závodníci, jsou lákáni do tenat a osidel démona zábavy a alkoholu, který je pak k ránu s posměšným úšklebkem, zničené a nepoužitelné, vyplivne kamsi do prostoru…

Najatí píči se nenápadně pohybují davem, aby si vyhlédli nevinnou, nic netušící oběť (nejčastěji z řad tzv. opravdových závodníků) a zvali jí zákeřně na drinky či k tanci. Jak podlé a zbabělé…
Naštěstí se proti tomuto obskurnímu obžerství zdvihá lidová fronta odporu a nejenom jednotlivci, ale i závodní kolektivy a ženy v domácnosti požadují, aby se zakročilo.
“Já jsem opravdový závodník, ale na Trnávce prostě nemůžu opravdově závodit,” znechuceně se rozčiluje borec ve vestě, helmě, neoprenu a s pádlem a plyšovým medvídkem v ruce. “Namísto toho, abych si dal večer krupicovou kaši a šel spát po večerníčku, tak sedím u bufáče a leju a leju. Ráno je mi pak strašně blbě a ty výkony stojej za pendrek. Vůbec nevím, co to se mnou je, doma tohle nikdy nedělám. Mělo by se s tím už konečně něco dělat…”
Svůj názor připojuje i pádler, který moc a moc a moc touží po tom být také opravdovým závodníkem, jenomže se mu to pořád jaksi nedaří. Hlavní díl viny dává organizátorům závodů.

Podáváme stížnost na pořadatele závodů na Trnávce. Dlouhodobě je zde porušován noční klid a s tím plynoucí problémy, výpadky jednotlivců, nevyspanost závodníků, možná i akce obyvatelů Želivy(viz ukradená jakási aparatura).
Návrh: 1. Dát jasně najevo, v kolik hod. bude opíjení na merendě ukončeno, aby se na to skuteční závodníci mohli adaptovat.

děkujeme
za klub 109 výbor

“Trnávka je posedlá nějakým démonem. Já chci jít vždycky nejpozději v půl deváté spát, ale nohy mě samy odnesou do stanu a k výčepu. Problém je, že pak už mě málokdy odnesou zase zpátky do spacáku… Je to zákeřné, mělo by se proti tomu zakročit.”
Nad bezduchou zábavou založenou na alkoholovém obžerství, poslechu hlučných a zavádějících decibelů z reproduktorů bez valné duchovní hodnoty, se pozastavuje i parta správňáckejch kluků a holek, pro které je raftování víc než jen sport a životní styl.
“Tohle nemá se sportem a závody nic společného, tady ty večírky. My jsme sice klub plný opravdových závodníků, ale z chování řady jiných závodníků a “taky” závodníků jsme velmi, ale opravdu velmi znechuceni. Namísto toho, abychom si všichni hezky večer sedli, uvařili si šálek dobrého čaje a v klidu si přečetli několik kapitol ze zajímavých knih, kterých máme plné batohy, že se nám ani raft do auta pořádně nevejde, tak musíme poslouchat tu příšernou hlučnou hudbu a sledovat ty pijácké “výkony”. Řeknu vám to otevřeně – je mi z toho na blití…”
Do našeho sbírání názorů se zapojil i mladík s poněkud nepřítomným pohledem. “Já si myslím, že lidi málo hulej. Jo, to je vono, tím to asi bude. A co že jsi to vlastně chtěl?”
Velmi rozhořčeně také působí pan Stoupa, opravdový závodník z Prahy (pro úplnost dodejme, že pan Stoupa rád sportuje, mezi jeho koníčky patří i kutilství v jeho dílničce a domácí práce, rád si přečte zajímavou knihu, má rád procházky v přírodě a pravidelná setkání s přáteli v útulné hospůdce). Z jeho obsáhlé korespondence, která navrhuje ty nejtvrdší tresty a sankce, vyjímáme:

Ja bych dal teda jeste podnet na RK Stan, protoze jedna ze zavodnic si poridila dve deti, jez rusi muj (a to pekne prosim nejen nocni!!!) klid permanentne, coz mne, opravdickemu zavodnikovi, skutecne brani v priprave na cokoliv. Navic – neustale vypady do mych obcasnych kocovin chapu jako soustavu teroristickych utoku a byl bych rad, kdyby k tomu tak Rada raftingu i pristoupila.
Navrhuji tedy dozivotni vylouceni nejen teto zavodnice, ale celeho RK Stanu (pro vystrahu) a dozivotni zakaz pristupu k vode, a to zavodnikum, jejich rodicum, dedeckum i babickam, a stejne tak minimale 3 nasledujicim generacim, dale vsem jejich pribuznym a znamym a vubec vsem, kteri kdy komukoliv z teto sekty byt jen pohledli do tvare!!!
S vodackym Ahoj!
Stoupa
Ano, toto je Hlas s velkým H opravdového závodníka.
Ozvali se ovšem ekologové a vegetariáni, kterým se nelíbí masová konzumace kuřat. “Viděli jste někdy vůbec kuřátko? Takové to je roztomilé, žluťoučké, krásně neohrabané, jak to zobe tím rozkošným zobáčkem ta zrníčka,” rozplývá se Majka B., aktivistka, blogerka, nezávislá a vegetariánka. “A ty prasata vodácký vožralý to pak strčej na gril a všechno to sežerou, jenom kosti zbydou!” derou se aktivistce, blogerce, nezávislé a vegetariánce Majce B. slzy rozhořčení do očí.
Ano, nemá smysl to zde dál dlouze rozvádět. Závody na Trnávce jsou semeništěm opilství, divoké a nespoutané hříšné zábavy. Měly by proto být bez náhrady zrušeny, zakázány, fotografie z nich vymazány z internetů a počítačů. Namísto toho bychom zde měli konat setkání příznivců duchovní meditace Óm šinrik jóm. Tož tak.

 


Komentáře

  1. Martin Rynda napsal:

    I já se musím k tomu to připojit .Nejsem sice závodník v pravém slova smyslu ale již léta se snažím se svými přáteli ,obveselovat přítomné ,naším zábavným programem nazvaným „Rafting cirkus“.(Některé naše výkony možno shlédnout na videích Standy Hájka)
    A ptám se, jak mohou být naše výkony přesvědčivé?
    Kdo pozná že náš originálmí spůsob jízdy, není jen následek prohýřené noci
    ale pečlivě připravovaná show?
    ANO pryč s démonem alkoholu ,ať každý pozná že takhle blbě jezdíme naschvál !
    MARTIN (umělecký vedoucí Rafting cirkus)

  2. Standa napsal:

    Od dob pohádky o hloupém Honzovi jsem se tolik nepobavil jako při čtení této reportáže. O víkendu jsme u piva na Trnávce několikrát tento PODNĚT rozebrali a jako nejlepší se zdá nápad označit opravdové závodníky červenou páskou a nepouštět je do společenského stanu ani do jeho blízkosti v jejich vlastním zájmu po celou dobu závodů. Také by mohl pořadatel vytvořit neprůhledný plot od hotelu Na Kocandě, odkud by se opravdoví závodníci mohli nepozorovaně a nerušeně dostavit na start, aniž by byli vystaveni pokušení alkoholového démonu u výčepu.
    Standa

  3. JardaKouba napsal:

    Nic nového pod sluncem. V blahých dobách Evropské raftové ligy jsme nebezpečné Slovince takticky vyřídili pod záminkou upevnění jejich zdraví ochutnávkou VŠECH pramenů na Karlovarské kolonádě. Očekávaný výsledek se dostavil.Dále nebezpeční Rakušané byli zničeni exkursí v Becherovce tak, že projeli startovní brankou na soutoku obráceně a mohutně zabírajíce odpluli směrem k hrázi.

  4. Práce napsal:

    Letošní závody na Trnávce byly parádní!

  5. Řezňa napsal:

    Ve všem máte naprostou pravdu!!!!! Taky mě štve že se nemůžu oddávat slastnému spánku. Stoupo, kamaráde, jsem s tebou. Kuřátka slibuji že už Vás nebudu jíst. No a o nějaké to křepčení či tancování to bych třeba já nikdy neudělal. Tak ÁÁÁÁÁhoj!!!

 


Zde můžete napsat něco duchaplného